Om oss

 

 

Höga kustens bästa delikatessbutik ligger i centrala Härnösand på Storgatan 25 och har ett stort utbud av lokala och importerade kvalitetsprodukter.

Hernö Ost & Deli har 2 nya ägare sedan 1/12 2013, mor och son, Catarina och Fredrik Näsström och heter ffa HERNÖ OST & DELI. Deras ovärdeliga anställde Linda Jönsson finns naturligtvis med dom!

 

                                                                         
Fredrik Näsström,butiksägare. Har en bra bakgrund inom handeln där han jobbat som butiksmedarbetare/kallskänk på ICA Kvantum HärnöHallen, ICA Maxi och COOP Forum i Härnösand. En av de sörsta anledningarna till att han jobbar inom handeln och att han nu satsar på detta med företagande är att man får nära kundkontakter och får utlopp för sina ideer samt att hans förvärvade kunskaper borgar för trygghet för kunderna.

 

/linda.jpg                                                                       
Linda Jönsson,
f 89 och anställd, har en bra bakgrund inom Hotel &Resturang.Bla har hon jobbat på St Petri Logen, Skule Berget, Söråkers Herrgård, och Eon Arena. Hon är utbildad på Hotel & Resturangskolan i Härnösand 2005-08. Linda har jobbat i butiken sedan december 2012 och trivs med den nära kundkontakt, face to face, man möter på Hernö Ost & Deli. Linda är en stor resurs och alltid positiv med ett leende som smittar!

 

 
 

                                                            
Elisbeth Alexandersson,

 
 

                                                            
Cornelia Bergman,