Delikatesser

/delikatess.jpg

Här på Delisidan presenteras delar av vårt sortiment.
Bläddra ner i fotogalleriet och kika lite om ni inte har tid att titta in i vår butik!

MARMELAD/GELE:
Marmelad passar inte bara bra till ost – det förstärker hela smakupplevelsen. Vi säljer bl.a närproducerad marmelad från olika tillverkare. Det finns en mängd olika smaker att välja mellan och de passar till olika sorters ostar. Fråga oss så hjälper vi till med att matcha dina ostar med en passande marmelad som förstärker smakupplevelsen.

   
   
 
KEX/CRACKERS mm
Olika sorter och smaker på våra kex/crackers. Det finns en mängd olika smakriktningar och därför försöker vi tillhandahålla ett hyfsat sortiment som DU/NI kan välja bland.
     
     
     
     
 OLIVOLJA/BALSAMVINÄGER:
Olivolja och Balsamvinäger från välkända distrikt i Italien bla Modenadistriktet där all äkta Balsamvinäger tillverkas. Från Casentino i Toscana kommer många av våra olivoljor/balsamvinäger också som är kända för dess kvalité. Kom in och fråga oss i butiken eller kika lite på bilderna nedan och låt er inspireras:
 
 
Balsamico, Jordgubb + Fikon
 
La Collina Toscana
 
Boschetto
Savini Tartufi
 
Boschetto
 
Balsama Bianco
 
 
EKOLOGISKA LÄSKEDRYCKER: 
Vi vill gärna rekommondera vårt sortiment av ekologiska läskedrycker. En samling läskedrycker som utsätter våra smakupplevelser man inte trodde existera bland läskedrycker. Finns i 2 stl .Nedan kommer att smakprov:
 
 
 
CHOKLAD/PRALINER/TRYFFLAR/GODIS: 
Vi vill gärna slå ett slag för vårt sortiment av choklad, praliner mm
 
 
KLICKBARA BILDER