Chark

/kott.jpg

 Vi tillhandhåller vårt charksortiment, även ekologiskt, från olika delar av Europa och givetvis Sverige. Vi saluför ex från många små lokala tillverkare i Spanien, Italien och Sverige.

Ett urval ur vårt sortiment är exempelvis LOMO IBERCO som är ett gediget hantverk från Spanien. Den görs på fläskfilé från den Iberiska grisen "Pata Negra" som gör att smaken blir mer nötaktig än den vanliga Lomon. Filén marineras i en örtblandning och röks lätt innan den hängs upp för att få lufttorka i 3-4 månader.

Kanske den goda salamin från de bästa Italienska leverantörerna med tradition och kvalité skulle kunna locka?

I vårt noggrant utvalda sortiment med lufttorkade skinkor finner ni många från sydeuropa. Kom in och fortsätt din vandring hos oss på Hernö Ost & Delikatesser och låt dina smaklökar kittlas med många nya smaker.
Här är ett av vårt exklusiva sortiment från Sverige, Italien och Spanien:

 
Calabrasalami, Spianata Italien
 
Cecina, Lufttorkad och ekrökt oxinnalår Spanien
 
Chiapellsalami, Italien
 
Coppa, lufttorkat Sverige
 
Fänkolssalami, Italien
 
Fänkålssalami Ekologisk, Italien
 
Fänkålssalami Ekologisk, Italien
 
Fuet Fine Herbs, Spanien
 
LOMO IBERCO, lufttorkad fläskfile, Spanien
 
Prosciutto Di Parma, Italien
 
PATA NEGRA IBÉRICO: Lagrad i 24-30 mån Spanien
 
Serranoskinka lufttorkad 12 mån, Portugal
 
Tryffelsalami, Italien
 
Tryffelsalami Ekologisk, Italien